DUIKEN ZONDER LUCHT: STEPHANIE VS. TIM | Try Before You Die | NPO Zapp

👁️ Check Try Before You Deur met Jurre: www.zapp.nl/programmas/try-be...
De kans is groot dat je na deze Try Before You Die in ademnood raakt. Om te beginnen testen onze Try’ers hoeveel puf zij in hun longen hebben door zo snel mogelijk een ballon op te blazen. Maar was het nou OnneDi of Qucee die aan het valsspelen was? Naja, geen tijd te verliezen, want Stephanie en Tim moeten snel door naar hun grote duochallenge. In het allerdiepste zwembad van Nederland gaan zij namelijk het gevecht aan met het water. Zonder duikflessen moeten zij maar liefst 10 meter naar de bodem duiken om daar de challenge uit te voeren. En dat is niet zonder gevaren.

Kijkwijzer: alle leeftijden

⭐Abonneer op dit kanaal: zapp.nl/abonneer
⬅️ Vorige aflevering: nlid.info/cloud/j4Kho5iGoKl8r8s/video.html

In Try Before You Die gaan Nesim, Jurre, OnneDi, Quinty, Stephanie, Tim, Jamaal, Qucee en Fenna de strijd aan met zichzelf, tegen elkaar en doen zij dingen die je gedaan moet hebben voordat je doodgaat. En waarom voordat je doodgaat? Nou, omdat het daarna niet meer kan.
Elke aflevering start met een groepschallenge. De presentator die deze opdracht het beste uitvoert, wint 10 Trypunten. Ook verdienen de Try’ers punten met de grote duo-challenges, waarin altijd twee presentatoren tegen elkaar strijden. Wie bewijst zich na acht afleveringen als de ultieme Try Before You Die’er? Wie van deze negen gekken heeft het meeste lef?

----------

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video's. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en... bloopers!

----------

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website: www.zapp.nl
► Instagram: npozapp
► TikTok: www.tiktok.com/@npozapp
► Facebook: npozapp
► App iOS: itunes.apple.com/nl/app/npo-z...
► App Android: play.google.com/store/apps/de...

Reacties 

    Volgende