ZOENEN ELISE EN MIKE EINDELIJK? | Hoodvlogs #4 | NPO Zapp

👁️ Check het geheim van Casper: www.zapp.nl/programmas/hoodvl...

Mike vertelt een groot geheim aan Elise. Durft Elise ook iets belangrijks met Mike te delen? Ondertussen heeft Casper een spannend plan dat hij samen met Donnie uitvoert. Ze gaan inbreken bij het HG!
⭐Abonneer op dit kanaal: zapp.nl/abonneer
⬅️ Vorige aflevering: nlid.info/cloud/aGqfk4CfdpGUu9c/video.html

Maak kennis met de vriendengroep van Hoodvlogs: de Parkers. Donnie, Casper, Mike, Elise, Maessa, Puck, en Fay maken speciaal voor Zapp een vlogserie over hun wijk. In hun vlogs delen ze met jou alle geheimen, onzekerheden, verliefdheid en ruzies.

----------

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video's. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en... bloopers!

----------

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website: www.zapp.nl
► Instagram: npozapp
► TikTok: www.tiktok.com/@npozapp
► Facebook: npozapp
► App iOS: itunes.apple.com/nl/app/npo-z...
► App Android: play.google.com/store/apps/de...

Reacties 

    Volgende