4 OKTOBER START NIEUW SEIZOEN | SpangaS: de campus | NPO Zapp

👁️ Meer SpangaS: www.spangas.nl?at_medium=disp...
De allereerste beelden van het nieuwe seizoen van SpangaS: de campus. Hoe loop het af met Olivier en zijn oude vrienden? Zijn Noor en Mo nog samen? En wie is toch die mysterieuze Sami? Je checkt het allemaal vanaf 4 oktober om 18.00 uur op NPO Zapp.

⭐Abonneer op dit kanaal: zapp.nl/abonneer
⬅️ Vorige aflevering: nlid.info/cloud/eJKjf6Snh4Rlots/video.html

In SpangaS: de campus volgen we tien leerlingen op de leukste school van Nederland. Ze krijgen er niet alleen les in vakken als Nederlands, wiskunde en aardrijkskunde, ze leren er ook zelfstandig worden. Ze koken zelf hun eten (of ze eten iets bij Biko’s), sporten en slapen er doordeweeks.
----------

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video's. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en... bloopers!

----------

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website: www.zapp.nl
► Instagram: npozapp
► TikTok: www.tiktok.com/@npozapp
► Facebook: npozapp
► App iOS: itunes.apple.com/nl/app/npo-z...
► App Android: play.google.com/store/apps/de...

Reacties 

    Volgende