IK HEB ALS ENIGE 2X MOGEN BLOBBEN 💦 | Het Beste van Bommetje met Kaj van der Voort | NPO Zapp

👁️ Meer Zapp: www.youtube.com/watch?v=AD8FC...

In Het Beste van Bommetje blikt Ron Boszhard terug op 4 spectaculaire seizoenen Bommetje. Wie sprong het verst, gleed het snelst, balanceerde het best maar vooral: wie blobte het hoogst?

Ron keert terug naar de plek waar het allemaal gebeurde, de haven van Huizen en ontvangt een mede presentator uit een van de legendarische afleveringen, samen kijken ze naar de meest spannende, sensationeelste en hilarische hoogte- en dieptepunten. Met dit keer: Kaj van der Voort.

⭐Abonneer op dit kanaal: zapp.nl/abonneer
⬅️ Vorige aflevering: nlid.info/cloud/kYV-gZd3Z6mtwtc/video.html

Duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken: Bommetje!

----------

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video's. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en... bloopers!

----------

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website: www.zapp.nl
► Instagram: npozapp
► TikTok: www.tiktok.com/@npozapp
► Facebook: npozapp
► App iOS: itunes.apple.com/nl/app/npo-z...
► App Android: play.google.com/store/apps/de...

Reacties 

    Volgende