MIKE'S FEEST LOOPT UIT DE HAND | Hoodvlogs #1 | NPO Zapp

📷 Ontdek het geheim van Mike: www.zapp.nl/programmas/hoodvl...

De nieuwe Hoodvloggers stellen zich aan je voor tijdens het epische huisfeest van Mike. Zelfs Sara Dol is er! Maar dan komt Dennis van het HG de party crashen met zijn vrienden en loopt het helemaal uit de hand als Dennis Elise wil versieren...

⭐Abonneer op dit kanaal: zapp.nl/abonneer

Maak kennis met de vriendengroep van Hoodvlogs: de Parkers. Donnie, Casper, Mike, Elise, Maessa, Puck, Fay en Dave maken speciaal voor Zapp een vlogserie over hun wijk. In hun vlogs delen ze met jou alle geheimen, onzekerheden, verliefdheid en ruzies.

----------

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video's. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en... bloopers!

----------

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website: www.zapp.nl
► Instagram: npozapp
► TikTok: www.tiktok.com/@npozapp
► Facebook: npozapp
► App iOS: itunes.apple.com/nl/app/npo-z...
► App Android: play.google.com/store/apps/de...

Reacties 

    Volgende