QUCEE EN JURRE RACEN MET SLOOPAUTO’S | Try Before You Die | NPO Zapp

👁️ Kijk ook naar Try Before You Deur!: www.zapp.nl/programmas/try-be...
Deze Try Before You Die is echt voor de snelheidsduivels. Want Qucee en Jurre gaan tegen elkaar racen in een ‘banger’, een sloopauto die is omgebouwd tot racewagen. En tijdens het racen is werkelijk alles doen, zelfs expres botsen en elkaar van de baan druwen.
Maar voordat het zover is, worden alle Try’ers met karate-challenge geconfronteerd, die zowel zen als behoorlijk pijnlijk is. Ze moeten namelijk met hun blote handen dwars door een blok beton slaan. Wie van het stel heeft handen van staal en weet de betonblokken te breken?

Kijkwijzer: alle leeftijden

⭐Abonneer op dit kanaal: zapp.nl/abonneer
⬅️ Vorige aflevering: nlid.info/cloud/goumgZKOn456msc/video.html

---

In Try Before You Die gaan Nesim, Jurre, OnneDi, Quinty, Stephanie, Tim, Jamaal, Qucee en Fenna de strijd aan met zichzelf, tegen elkaar en doen zij dingen die je gedaan moet hebben voordat je doodgaat. En waarom voordat je doodgaat? Nou, omdat het daarna niet meer kan.
Elke aflevering start met een groepschallenge. De presentator die deze opdracht het beste uitvoert, wint 10 Trypunten. Ook verdienen de Try’ers punten met de grote duo-challenges, waarin altijd twee presentatoren tegen elkaar strijden. Wie bewijst zich na acht afleveringen als de ultieme Try Before You Die’er? Wie van deze negen gekken heeft het meeste lef?

----------

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video's. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en... bloopers!

----------

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website: www.zapp.nl
► Instagram: npozapp
► TikTok: www.tiktok.com/@npozapp
► Facebook: npozapp
► App iOS: itunes.apple.com/nl/app/npo-z...
► App Android: play.google.com/store/apps/de...

Reacties 

    Volgende