DUIZENDEN WC-ROLLEN DUMPEN BIJ DENNIS | Hoodvlogs #2 | NPO Zapp

📷 Kijk snel hoe dit verder afloopt: www.zapp.nl/programmas/hoodvl...

Na het feest steelt Dennis de kat van Mike. Mike wil snel naar Dennis toe om zijn kat terug te halen. Elise, Donnie en Casper gaan mee. Een vette prank wordt uitgehaald. Gaat het de Hoodvloggers lukken om Garfield te redden?

⭐Abonneer op dit kanaal: zapp.nl/abonneer
⬅️ Vorige aflevering: nlid.info/cloud/i42rpnyooK-mr88/video.html

Maak kennis met de vriendengroep van Hoodvlogs: de Parkers. Donnie, Casper, Mike, Elise, Maessa, Puck, Fay en Dave maken speciaal voor Zapp een vlogserie over hun wijk. In hun vlogs delen ze met jou alle geheimen, onzekerheden, verliefdheid en ruzies.

----------

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video's. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en... bloopers!

----------

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website: www.zapp.nl
► Instagram: npozapp
► TikTok: www.tiktok.com/@npozapp
► Facebook: npozapp
► App iOS: itunes.apple.com/nl/app/npo-z...
► App Android: play.google.com/store/apps/de...

Reacties 

    Volgende